HTML

I SEE STARS

Friss topikok

  • Ismeretlen_57955: Örülök :) (2011.06.27. 22:33) Oskola
  • Ismeretlen_186000: Hey what the fuck is wrong with you ? Ripping Off my entire Vampirefreaks profile AND my Wretch.cc... (2011.06.16. 08:07)
  • rotten: Jó blog, érdekes lány. (2011.04.28. 18:58) Never again
  • Ismeretlen_74280: jaj, nem azért mondtam, hogy szégyeld magad, csak érdeklődtem. egyébként jobbulást! (2011.02.13. 19:09) I'm alive
  • Ismeretlen_74280: élsz még, te lány? (2011.02.12. 15:59)

Címkék

2009.12.14. 08:53 I-SEE-STARS

Kút-Csing 48.

A minap ismét JI-KINGeltem,aki ismer,tudhatja,hol döccentem el. Az üzenet a vonásokban volt. A vonások az egymás után következő stációk. A kettesnél állok.

1.

Ami túlélt,ami idejét múlta,azt ott kell hagyni.(.) Élet és érték: egy. Amikor a valódi érték nem érték többé,az élet megromlik,az ember magára marad. Ismerjük jól ezt az állapotot. Úgy hívjuk: értékválság s magányosság. Keresd a tiszta forrást.

2.

"Ahol a kincsetek van,ott van a szívetek is.' Itt az értéktelenért föláldozod a valódi értéket. Pénzért,sikerért,jólétért,haszonért,futó örömökért eladod a lelkedet. Aki saját érdekei után rohan,elveszíti önmagát s az embereket is. Másokkal való kapcsolatodból is elillan a valódi tartalom.

3.

Értékeidet nem ismerik föl. Pedig valódiak. Vacak időkben vacak kell- az élet tiszta vizére senki sem tart igényt. A szép,a nemes,a halhatatlan,az isteni: nem időszerű. A vonás csak annyit mond: fáj a szíved ezért. Ha szeretsz valakit viszonzatlanul: szeresd tovább. Ha jó vagy valakihez,viszonzatlanul: légy jó továbbra is! Ha tehetséges vagy,s nem ismernek el: alkoss tovább! A vonás benső,lélektani üzenete azonban más: Lelkedben ostoba,rossz "király" uralkodik. Nem tudsz benső értékeid szerint élni. Valóban gyötrelmes,ha valaki tudja,mi a valódi érték,s mégis hitvány életet él.

4.

Most magadról van szó. Egyenlőre ne a világgal törődj,csak magaddal. Biztató jövő áll előtted,de ehhez "rendbe kell hoznod" magad. Ez a benső fejlődés időszaka. Ne fájjon a szíved a késedelem miatt. Írd ki: "Átalakítás miatt zárva."

5.

Adj hálát Istennek mindazért,amit kaptál,s amivé sikerült lenned. Hogy értékeid becsülik-e, üdvödet elosztják-e,világosságod másoknak is fényt ad-e-más kérdés. A sötétségnek oka van.Örülj a fényednek. Alkalmas vagy arra,hogy használd. s hogy kövessenek. Hogy "követőid" alkalmasak-e,legyen az ő gondjuk!

6.

Minden jó. Ez a vonás azt is üzeni: mivel önmagunk hibáival szembesültünk, megértővé váltunk másokkal szemben is. Ezért nagyobb bizalommal közelednek hozzánk: senkit sem ítélünk el. Jönnek a kúthoz. Gyógyulásnak, megértésnek, beteljesedésnek, viszonzott érzéseknek és jelentős felismeréseknek ideje közeleg. Beteljesedést ígér.

 

(Tehát az van,mint szokott. Várj-várj-várj-menjenek az évek,légy úgy,mintha nem lennél,s fejlődj,mégha korszerűtlen is vagy,egy véletlenül idepottyintott valami vagy,dolgozz-dolgozz-dolgozz magadon,s ne tégy semmit olyat,mit bárki más.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iseestars.blog.hu/api/trackback/id/tr574994038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása