HTML

I SEE STARS

Friss topikok

  • Ismeretlen_57955: Örülök :) (2011.06.27. 22:33) Oskola
  • Ismeretlen_186000: Hey what the fuck is wrong with you ? Ripping Off my entire Vampirefreaks profile AND my Wretch.cc... (2011.06.16. 08:07)
  • rotten: Jó blog, érdekes lány. (2011.04.28. 18:58) Never again
  • Ismeretlen_74280: jaj, nem azért mondtam, hogy szégyeld magad, csak érdeklődtem. egyébként jobbulást! (2011.02.13. 19:09) I'm alive
  • Ismeretlen_74280: élsz még, te lány? (2011.02.12. 15:59)

Címkék

2009.10.01. 12:51 I-SEE-STARS

Slussz-passz,a mai nappal besokalltam. Elmentem könyvtárba vissza vinni a könyveket,de persze a változatosság kedvéért már megint olyan rosszul lettem,hogy majd össze csuklott a lábam. Ez tartatatlan és kikérem magamnak,nem vagyok hajlandó ilyen minőségű életet élni~ jövőhéten megyek kineziológushoz. Az osztálytársnőm anyja kineziológus,ő hozzá megyek. A nyehera verje már ki ezt a nyavaját. Élősködjön a kútágason vagy a köcsögtartó fán,de ne rajtam mostmár. Mindennek van a határa,csudára kicsellózott velem a sors ezzel,de juszt se maradok így. Btw, leveleztem/ek egy humánnal,hasonló érdeklődéssel megáldott mint én.Szóba került ez is. Emlékszem kamaszként,mikor írtóra lázadtam,feketébe jártam, mindenféle kis apró hókuszpókuszokat csináltam~jó heccnek tűnt. Akkortájt jártam kineziológushoz,s mondta a Gabi, hogy a fiatalok el se tudják képzelni,micsoda erőket szabadítanak magukra,mikor ilyenekkel szórakoznak. (A kezelés befejeztél éltem normálisan,mint bárki más...) Namost ez a srác is ezt fejtegette.

"Egyébként kérdezted, hogy miért van, hogy mások meg vígan elvannak a halállal játszva Te meg így szét vagy csúszva. Ez úgy van, hogy vannak finomabb lelkű emberek akik magasabb rendű dolgok megismerésére vannak hivatva (értsd irodalom, művészet, költészet, zene, líra, szépség, gyönyörűség) és vannak olyanok akiknek kevésbé finom a lelke (tompább emberek) és különösebben az sem hat rá, ha ledönt 15 korsó sört és még büszke is rá. Biztos Te is láttad már, hogy azért az emberek között elég sok olyan van aki már most állatiasabb-démoniasabb hajlamokat hordoz. Számukra nincsenek különösebb vezérelvek az életben sem magasabb ideák, sem pedig Isten. Számukra mivel nincsen semmilyen kontroll belemennek a legméllyebb dolgokba, pornókészítés, orgiák, durva beszéd és durva gondolkodás és nekik nincsenek szent dolgok csak, hogy kiélhessék állatias ösztöneiket. Ha egy ilyen végez mondjuk sátánista szertartást akkor annak meg sem kottyan, mert ez aa világ erők szempontjából amúgy is közel áűll hozzá. Viszont, ha jön egy finom lelkű, érzékeny és alapvetően jóindulatú kislány és belevti magát kamaszkori fellángolásból vagy heccből vagy csupán kíváncsiságból ilyen praktikákba akkor ott azok az erők csúnya rombolást végeznek. Ez úgy szokott lenni, hogy a szellemi világban a démonikus, széthúzó lények felfénylésként szokták észlelni a tiszta szellemeket vagy tiszta erőket és arra nagyon durván rámennek, hogy kicsinálják és saját képükre változtassák."

De mindegy,ismét meg kell születni,újra meg kell szülnöm önmagam,mert 'vagy lefelé vagy fölfelé' de itt nem maradhatok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iseestars.blog.hu/api/trackback/id/tr254993991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása