HTML

I SEE STARS

Friss topikok

  • Ismeretlen_57955: Örülök :) (2011.06.27. 22:33) Oskola
  • Ismeretlen_186000: Hey what the fuck is wrong with you ? Ripping Off my entire Vampirefreaks profile AND my Wretch.cc... (2011.06.16. 08:07)
  • rotten: Jó blog, érdekes lány. (2011.04.28. 18:58) Never again
  • Ismeretlen_74280: jaj, nem azért mondtam, hogy szégyeld magad, csak érdeklődtem. egyébként jobbulást! (2011.02.13. 19:09) I'm alive
  • Ismeretlen_74280: élsz még, te lány? (2011.02.12. 15:59)

Címkék

2009.09.29. 22:22 I-SEE-STARS

Ta Kuo

28. A NAGY TÚLLÉPÉSE
 
Minden nagy dolog születését krízisek előzik meg. A krízis sorsunknak az a pillanata,amikor a régi már nem tartható-de az új még nem jött létre. Hogy ebből visszazuhansz e a túlélt,tarthatatlan állapotba vagy előrelendülsz,az új felé:az rajtad áll. A krízist-mint a mesebeli próbatételeket- egyedül kell megoldanod. Most senki sem segít,hisz épp önmagadat kell harmóniába hoznod. A jósjel egy olyan energiastruktúrát mutat,amelyben a nagy,kreatív energiáknak nincs még támasztékuk-nem tartanak sokáig. Vagy a külső világ nyomása túl nagy,vagy belül kell visszanyerni a hitedet,erődet-számot kell most vetned magaddal. A külső-benső események biztató jövővel terhesek -ugyanakkor a föladás és a visszaesés is fenyeget. Vagy fölfelé-vagy lefelé. Itt nem maradhatsz! Mai nyelven szólva: nagy a stressz. A régi hiedelmeid nem működnek,s az új hited még csak születőben van. Ne nézz vissza-menj a jövőd felé! Bátorság. Utadat most egyedül kell megtenned: menj rajta derűsen,ne bánatosan. A bölcsek azt mondják: szorult helyzetéből az ember nem akkor kerül ki jól,ha menekül,hanem ha van egy úti célja! Kövesd a célodat!
 
A diszharmónia oka itt a Jang túlsúlya. A diszharmóniát megélheted úgy,mint kételyt,félelmet, szorongást,bizonytalanságot,csalódást, a külvilág  nyugtalanító nyomását,vagy egy sorshelyzet kihívását. A túlsúlyos Jang erők most nem jó impulzusokat adnak: agresszíven,konokul,görcsösen és elkapkodva nem lehet a helyzetet megoldani. Nem kitámadásra van szükséged, hanem óvatos kihátrálásra, utánaengedésre,állhatatosságra, türelemre. Nem pánikra,hanem nyugalomra. Erőszakkal nem mész semmire.főleg az önmagadon tett erőszakkal nem. Most lélekjelenlétre van szükséged.Bízz magadban! A krízis rendkívüli időt jelent.Rendkívüli idők "nagy embert" követelnek. Hősiességet.
"Az Igaz Ember nem fél az egyedülléttől,
S nem szomorú,ha lemond a világról."
Ez a "hősiesség" lelki alapja. Az,hogy velünk van az Isten,akkor is,ha társak nélkül maradunk s földi ambícióink nem teljesednek! Csakis ezzel a hittel nem szorong s nem depressziós az ember.
 
P.S.
Mindenre választ kaptam,s megint talált. Ritkán fordulok hozzá,de mindig betalál.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iseestars.blog.hu/api/trackback/id/tr724993989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása